ACTUEEL

TSN hangt boetes boven het hoofd

Thuiszorg Service Nederland (TSN) loopt kans boetes opgelegd te krijgen door ondermeer de gemeenten Geertruidenberg en Drimmelen. De gemeenten hebben de thuizorgorganisatie per brief laten weten over te gaan tot boetes als de dienstverlening niet verbetert. Dat meldt BN de Stem.

Uitbetalingen

TSN heeft in zowel Geertruidenberg als Drimmelen de thuiszorg, en daarmee medewerkers, overgenomen van Thebe. Sindsdien is er veel gedoe over de uitbetaling van salarissen, reiskosten en lesgelden. Daarnaast gelden er andere arbeidsvoorwaarden dan voorheen. De problemen beperken zich niet alleen tot deze twee gemeenten, ook in andere gemeenten is er onrust.

Cliënten klagen bij de gemeenten over de zorgverlening van TSN. Hierover zijn de gemeenten en ongeruste medewerkers in gesprek, maar gemeenten kunnen weinig doen voor de werknemers. TSN zei al eerder de problemen snel te zullen verhelpen en een gesprek aan te gaan met de ontevreden werknemers, schrijft BN de Stem.

>> Skipr community <<

In de Skipr community 'Participatie & Gezondheid’ kunt u met uw LinkedIn profiel discussies voeren, stellingen poneren en presentaties en bestanden delen over de thema's ‘De klant centraal’ en ‘Participatie in de eerste lijn’. Meld u aan bij de community 'Participatie en Gezondheid'.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top