ACTUEEL

BetuweZorg wil af van zzp’ers

BetuweZorg, een bemiddelingsbureau voor thuiszorg, werkt niet meer met zzp’ers. BetuweZorg vraagt haar zzp’ers in een brief, in het bezit van Zorgvisie, om in vaste dienst te treden.

Riscio zzp’ers

De inzet van zzp’ers zou niet langer haalbaar zijn volgens BetuweZorg. Het is te risicovol, staat in de brief te lezen. Het bemiddelingsbureau hoopt per 1 november 2011 enkel met vaste medewerkers kortdurende zorg te kunnen leveren.

Bedrijfscontinuïteit

BetuweZorg schrijft: “Het argument hiervoor is dat onze hoofdaannemers ongerust zijn over voortzetting van de zorg, de aanbesteding bij de zorgkantoren voor 2011 eind juli 2010 moet zijn ingediend en we, gezien de twee voorafgaande punten het risico voor de bedrijfscontinuïteit te groot vinden”, aldus Zorgvisie. De organisatie loopt het risico de Belastingdienst een naheffing te moeten betalen over de gewerkte uren van de zzp’ers.

>> Skipr community <<

In de Skipr community 'Participatie & Gezondheid’ kunt u met uw LinkedIn profiel discussies voeren, stellingen poneren en presentaties en bestanden delen over de thema's ‘De klant centraal’ en ‘Participatie in de eerste lijn’. Meld u aan bij de community 'Participatie en Gezondheid'.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top