ACTUEEL

Philips investeert in wervelklinieken

Philips en SpineMark Corporation, een Amerikaanse ontwikkelaar van zorgcentra voor wervelkolomaandoeningen, gaan samen wervelklinieken opzetten. Dat hebben de concerns donderdag bekendgemaakt.

Bouw zorgcentra

De eerste zorgcentra moeten begin volgend jaar worden gebouwd in Nederland, Spanje en Turkije. De bedoeling is dat in de zorgcentra specialisten snel en eenvoudig zorg gaan bieden voor mensen met problemen aan hun wervelkolom.

De bijdrage van Philips omvat onder meer geavanceerde beeldvormingsapparatuur, zoals MRI- en CT-scanners en IT-oplossingen voor het werk in de zorg.

Nek- en rugklachten

Uit cijfers van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) blijkt dat ongeveer 1,8 miljoen Nederlanders nek- en rugklachten hebben. (ANP)

>> Skipr community <<

In de Skipr community 'Participatie & Gezondheid’ kunt u met uw LinkedIn profiel discussies voeren, stellingen poneren en presentaties en bestanden delen over de thema's ‘De klant centraal’ en ‘Participatie in de eerste lijn’. Meld u aan bij de community 'Participatie en Gezondheid'.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top