ACTUEEL

RKZ en ViVa! sluiten transferafdeling

De transferafdeling van de ViVa! Zorggroep en het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) in Beverwijk sluit eind 2010. De twee partijen voeren gesprekken om de samenwerking te beëindigen. Dat meldt de IJmuider Courant.

Transferafdeling

De transferafdeling is een samenwerking tussen ViVa! Zorggroep en het RKZ. Het is een afdeling waar cliënten verpleeghuiszorg, behandeling en/of reactivering krijgen. De afdeling draait nu 2,5 jaar.

Het RKZ wil de samenwerking beëindigen vanwege ruimtegebrek. Het ziekenhuis wil patiënten wel graag een functionaliteit als de transferafdeling blijven bieden. Hoe dit vorm zal krijgen, moet de komende maanden blijken.

<< Skipr en social media >>

Volg Skipr ook op Twitter.
En meld u aan voor de groep Skipr op LinkedIn.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Bejaardenvogelvrij

5 augustus 2010

Onduidelijk waarom de afdeling sluit??? Vanwege bezuinigingen natuurlijk!Zo'n drie jaar geleden gebeurde hetzelfde met o.m. de tranferafdeling van Cordaan en het Slotervaart ziekenhuis. Daar werd echter geen enkele ruchtbaarheid aan gegeven.

De afdeling was een perfecte oplossing voor met name veel bejaarden die wachtten op thuiszorg of verpleeghuis. Maar Cordaan en Slotervaart ziekenhuis draaien met name voor winst, prestige en rijkdom voor de top. En daar valt zo'n transferafdeling niet onder...

Top