ACTUEEL

Estafetteactie bij MSD van start

Actiecomité Het gezicht van Organon is woensdagmiddag begonnen met een estafetteprotest tegen het ontslag van 2175 medewerkers bij farmaceutisch bedrijf MSD in Oss. De actie duurt vijf maanden. Vijf willekeurige medewerkers liepen van het bedrijf naar het gemeentehuis in Oss. Daar is een plek ingericht waar de komende tijd portretfoto's van deelnemende personeelsleden worden opgehangen.

Ontvangst gemeentehuis

Burgemeester Herman Klitsie van Oss verwelkomde de actievoerders. Als symbool werd in de hal van het gemeentehuis een portret opgehangen van Saal van Zwanenberg, die wordt beschouwd als de grondlegger van het farmaceutisch bedrijf Organon in Oss. Dat kwam vorig jaar in handen van Merck (MSD).

Wandeling

Het is de bedoeling dat elke werkdag vijf medewerkers van MSD rond het middaguur de route door de stad wandelen. Tot nu toe hebben 250 werknemers zich aangemeld om mee te doen aan de actie. (ANP)

<< Skipr en social media >>

Volg Skipr ook op Twitter.
En meld u aan voor de groep Skipr op LinkedIn.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

CHEN28Nichole

2 juni 2011

The <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/business-loans">business loans</a> are very useful for people, which want to start their business. By the way, that's easy to receive a consolidation loan.

Top