ACTUEEL

St. Jans Gasthuis opent buitenpoli

Het St. Jans Gasthuis te Weert opent op 3 maart zijn eerste buitenpost in het Brabantse Budel. Kinderartsen en gynaecologen gaan bij toerbeurt spreekuur houden in het Budel Medisch Centrum om patiënten zo dicht mogelijk bij huis te helpen. Dit meldt regio-omroep 3ML.De artsen werken in Budel onder één dak met huisartsen, psychologen, maatschappelijk werk, een apotheek, tandarts en medewerkers van de Geestelijke Gezondheidszorg.

OK's

Het St. Jans Gasthuis is verder bezig zijn operatiekamercomplex te vernieuwen. De achttien nieuwe units, voorzien van de nieuwste technische innovaties, zijn eind februari geplaatst. Komende maanden wordt alles gebruiksklaar gemaakt. Naar verwachting kan in juni de eerste patiënt in de nieuwe OK worden geopereerd. Het nieuwe complex loopt volgens het St. Jans Gasthuis vooruit op de eisen die gesteld worden aan luchtbehandeling.
In september 2008 beval de Inspectie de IJsselmeerziekenhuizen haar OK's te sluiten, omdat de luchtkwaliteit niet aan de eisen voldeed waardoor risicovolle situaties ontstonden.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top