ACTUEEL

Becker is ambassadeur Stichting Humanitas

Hans Becker is afgetreden als voorzitter van de raad van bestuur van Stichting Humanitas in Rotterdam. De ouderenzorgorganisatie heeft hem aangesteld als ambassadeur. Zijn mede-bestuursleden nemen zijn bestuurlijke taken over.

Taken ambassadeur

Becker adviseert de commissarissen, houdt zich bezig met de ontwikkeling van een middellange termijnvisie en verdiept de Humanitas-zorgfilosofie in lezeingen, geschriften en symposia. Ook richt hij zich op  het verder professionaliseren van research, empathic design van de gebouwen en de uitbreiding van de herinneringsmusea.

‘Revolutionaire ideeën’

Volgens Misset Horeca is Becker ‘een man van tamelijk revolutionaire ideeën’. Hij stelt eten en drinken boven verpleging, omdat catering bijdraagt aan het welzijn van ouderen. Hij is ook voor het houden van huisdieren.

<< Skipr en social media >>

Volg Skipr ook op Twitter.
En meld u aan voor de groep Skipr op LinkedIn.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Ketting

18 augustus 2010

Als jullie iets meer zouden weten van het revolutionaire werk van Becker zouden jullie anders bericht hebben over wat hij heeft gedaan behalve 'eten en drinken' boven zorg plaatsen. Becker heeft ouderen- en verpleegzorg op een zeer mensvriendelijke wijze opnieuw op de kaart gezet. Dat geldt ook voor de gebouwde omgeving van ouderen. Hij is een van de eersten die ook als econoom naar de zorg heeft gekeken. Slordige berichtgeving.marianne ketting

Top