ACTUEEL

'TZG moet investeren in troetelminuten’

Thuiszorg Groningen moet 80.000 euro uittrekken om personeel in staat te stellen extra aandacht, ‘troetelminuten’, te besteden aan cliënten. Dat stelt Thijs van Kleef, gemeenteraadslid in Eemsmond, in het Dagblad van het Noorden. Hij reageert hiermee op het sponsorcontract met een waarde van 80.000 euro dat de organisatie heeft afgesloten met FC Groningen. 

Troetelminuten

Van Kleef pleit voor ‘troetelminuten’ waarbij cliënten zelf mogen aangeven hoe zij vertroeteld willen worden. Klantenbinding is volgens Van Kleef geen overbodige luxe na de sponsoraffaire, zo schrijft het Dagblad van het Noorden. Het gemeenteraadslid vindt de sponsoraffaire ‘moreel niet te verkloppen’. Het marketingbudget van Thuiszorg Groningen zou nog niet op zijn, volgens Van Kleef is er dus ruimte voor zijn idee.

<< Skipr en social media >>

Volg Skipr ook op Twitter.
En meld u aan voor de groep Skipr op LinkedIn.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Gavi Mensch

18 augustus 2010

Wat is dat nu weer voor onzin, gemeensteraadsleden moeten zich maar eens gaan bemoeien met het vertroetelen van de burgers! En zich vooral bezig houden met hun eigen werk!

Mijn patienten komen nooit iets te kort op het gebied van attentie voor henzelf los van de professionele aandacht voor hun ziektebeeld.

Meneer van Kleef hoeft op ons geen bemoeizorg toe te passen. Die tijd kan hij beter besteden aan het controleren van de jaarstukken van de zorginstellingen in zijn werkgebied, dat levert vast meer op. Raar dat hij zelf niet naar buiten is gekomen met de sponsor-activiteiten van de Thuiszorg Groningen! Of is dat misschien niet zo vreemd.?

Hoe dan ook slaat hij de plank mis met deze populistische opmerking in de krant!

Top