ACTUEEL

Skipr lanceert community Moedig Leiderschap

Skipr lanceert in samenwerking met STG/HMF en de Nationale Zorgvernieuwingsprijs de nieuwe community Moedig Leiderschap. Zorgprofessionals kunnen online met elkaar van gedachten wisselen over leiderschap in de zorg.

Toekomstforum

De community Moedig Leiderschap geeft de aftrap voor het Toekomstforum/ de Nationale Zorgvernieuwingsdag op 14 oktober 2010. STG/HMF en de Nationale Zorgvernieuwingsprijs (een initiatief van ZonMw, het ZIP en VSBfonds) organiseren deze dag voor bestuurders, high potentials, zorgvernieuwers en studenten in de gezondheidssector. Iedereen die de toekomst van de gezondheidszorg hoog op de agenda heeft staan, is welkom.

Integratie met sociale netwerken

De community is geïntegreerd met bestaande online netwerken. Zo is de online community gratis te benaderen met een LinkedIn-profiel. Daarnaast lopen alle tweets die #toekomstforum bevatten binnen op de community.

Leiders met lef

In de community is er de mogelijkheid om discussies te voeren, stellingen te poneren en presentaties en bestanden te delen. De hamvraag is hoe de zorg leiders met lef krijgt die ervoor zorgen dat er weer vertrouwen ontstaat in de toekomst en hoe deze leiders de ruimte zouden moeten krijgen om dit te realiseren.

Ga naar de community Moedig Leiderschap.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top