ACTUEEL

Inschrijvingen SDB Zorgmarathon al boven 130 teams

Zo’n 130 teams uit zorginstellingen staan inmiddels geregtistreerd voor deelname aan de derde landelijke SDB Zorgmarathon op 24 september. Het hoofddoel, om 'medewerkers in de zorg in beweging te brengen' is hiermee behaald. De SDB Groep spreekt daarom al van een succes.

Estafette-marathon

De SDB Zorgmarathon wordt gehouden op vrijdag 24 september 2010 op het Nationaal Sportcentrum Papendal. Teams van maximaal tien medewerkers uit zorgorganisaties lopen dan gezamenlijk een marathon in estafettevorm. De Zorgmarathon wordt georganiseerd voor medewerkers van alle zorgorganisaties in Nederland met meer dan honderd medewerkers. Het niveau van de lopers is niet belangrijk; plezier in bewegen staat voorop. Teams kunnen zich nog aanmelden op www.sdbzorgmarathon.nl.

Doelen Zorgmarathon

De SDB Zorgmarathon heeft drie doelen: vitaliteit in de zorg onder de aandacht brengen, deelnemers verantwoord laten lopen onder professionele begeleiding, en ondersteunen van het goede doel. Dit jaar is dat de stichting Fonds Gehandicaptensport.

Partners SDB Zorgmarathon

De landelijke Zorgmarathon is een initiatief van SDB Groep, leverancier van financiële en HR-oplossingen, opleidingen en interim management & advies voor de zorgsector en Wings Multiservices.
De SDB Zorgmarathon wordt gesteund door partners, waaronder de Atletiekunie, Skipr, Run2Day en Zilveren Kruis Achmea.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

LorettaLANE19

3 januari 2011

It is great that people can receive the <a href="http://bestfinance-blog.com">loans</a> moreover, that opens up new chances.

Top