ACTUEEL

Verpleeghuis Antonia is proeftuin voor revalidatie

Verpleeghuis Antonia in Terborg, onderdeel van Azora, is aangewezen als één van de achttien proeftuinen op het gebied van revalidatie. De landelijke proeftuinen moeten beter gaan samenwerken met ziekenhuizen, huisartsen en thuiszorg. Zo moet het revalidatietraject verkort worden. Dat meldt De Gelderlander.

Tijdswinst

Verpleeghuis Antonia heeft een uitgebreid revalidatiecentrum met veertien fysiotherapeuten en zwembad. Door verbeterde samenwerking met partners moet tijdswinst ontstaan zodat mensen sneller naar huis kunnen.

Bekostiging

Momenteel geldt er een vast bedrag voor revalidatie, de hoogte van het bedrag is niet gebaseerd op de behandeling. Vanaf 2012 wordt eerst het revalidatietraject bepaald en dan pas de bekostiging, weet De Gelderlander.

>> Skipr community <<

In de Skipr community 'Moedig Leiderschap’ kunt u met uw LinkedIn-profiel discussies voeren, stellingen poneren en presentaties en bestanden delen.  Zorgprofessionals kunnen online met elkaar van gedachten wisselen over leiderschap in de zorg. Meld u aan bij de community 'Moedig Leiderschap'.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top