ACTUEEL

Tactus opent jeugdverslavingskliniek

Tactus Verslavingszorg opent een jeugdverslavingskliniek op het terrein van Avenier, locatie De Sprengen in Wapenveld. Op 30 augustus ontvangt Tactus de eerste jongeren in de kliniek. De officiële opening vindt later dit jaar plaats.

Expertise Avenier

Avenier is een jeugdzorgorganisatie voor jongeren met ernstige gedragsproblemen. Dat is interessant voor Tactus, omdat Avenier haar expertise op het gebied van basiszorg en veiligheid met de organisatie kan delen.

Kroon op jongerenaanbod

Tactus ziet de jeugdkliniek als ‘de kroon op het jongerenaanbod’. Ruud Rutten, voorzitter van de raad van bestuur, stelt op de site: “Met de kliniek hebben we ons aanbod voor jongeren compleet, het ligt in het verlengde van onze andere activiteiten: van preventie tot (deeltijd)behandeling en van praatgroep tot leefstijltraining.”

>> Skipr community <<

In de Skipr community 'Moedig Leiderschap’ kunt u met uw LinkedIn-profiel discussies voeren, stellingen poneren en presentaties en bestanden delen.  Zorgprofessionals kunnen online met elkaar van gedachten wisselen over leiderschap in de zorg. Meld u aan bij de community 'Moedig Leiderschap'.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top