ACTUEEL

Toezichthouders JBZ staan deel vergoeding af

De leden van de raad van toezicht van het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) doneren tien procent van hun jaarvergoeding aan de kinderafdeling van het ziekenhuis. Uitgaande van de vergoeding in 2009 gaat het in totaal om zo’n 7000 euro.

Donaties

De toezichthouders maken het bedrag over aan de Stichting Vrienden van het JBZ. Eerder doneerden de raad van bestuur en de medisch specialisten al een bedrag aan de stichting. Het geld van de toezichthouders wordt besteedt aan het opvrolijken van de kinderafdeling. Theo de Raad, voorzitter van de raad van toezicht, stelt op de site van het ziekenhuis: “Ik verheug mij al bij het zien van de kinderlach die zeker bijdraagt aan een voorspoedig herstel."

Fondsenwerving

Het JBZ geeft aan dat de fondsenwerving binnen en buiten het ziekenhuis steeds beter op gang komt. Het ziekenhuis hoopt dat het voorbeeldgedrag van het bestuur, de medisch specialisten en medewerkers leidt tot meer donaties van bedrijven en particulieren.

>> Skipr community <<

In de Skipr community 'Moedig Leiderschap’ kunt u met uw LinkedIn-profiel discussies voeren, stellingen poneren en presentaties en bestanden delen.  Zorgprofessionals kunnen online met elkaar van gedachten wisselen over leiderschap in de zorg. Meld u aan bij de community 'Moedig Leiderschap'.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top