ACTUEEL

Femke Spiering neemt afscheid van de ZorgZaak

Femke Spiering trekt zich terug uit de thuiszorgorganisatie de ZorgZaak in Hoogeveen. Spiering richtte de organisatie achttien jaar geleden op uit onvrede met het thuiszorgaanbod. Dat meldt Bijzijn.

Loslaten ZorgZaak

“Mijn ‘kindje’ de ZorgZaak is bijna volwassen en gaat op kamers. Een moment om los te laten”, aldus Spiering op de site van Bijzijn. Ze gaat volgend jaar samen met haar partner een kleinschalige luxe toeristenaccommodatie in Spanje runnen.

Successen

De ZorgZaak is uitgeroepen tot Zorgonderneming van het Jaar 2009. Spiering werd zelf genomineerd voor Zakenvrouw van het Noorden 2009.

2 Reacties

om een reactie achter te laten

van Randen

26 augustus 2010

De Zorgzaak werd niet alleen genomineerd voor Zorgonderneming van het Jaar 2009, maar zelfs de winnaar! Kijk maar http://www.zorgmarkt.net/?m=news&f=detail&id=38416

MaryanneWorkman

12 januari 2011

I had got a dream to begin my own organization, however I did not earn enough amount of cash to do it. Thank goodness my close fellow suggested to take the <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/business-loans">business loans</a>. Hence I used the short term loan and realized my desire.

Top