ACTUEEL

Patiënten Meander MC slaan eerste paal nieuwbouw

Het Meander Medisch Centrum in Amersfoort is op vrijdag 27 augustus gestart met de bouwwerkzaamheden voor het nieuwe ziekenhuis. Een aantal patiënten hebben de eerste paal geslagen. Dit staat symbool voor het nieuwe ziekenhuis: het ontwerp geeft de patiënt alle zorg en privacy die hij nodig heeft.

Vervanging locaties

Een consortium van banken onder penvoerderschap van de Rabobank heeft woensdag 30 juni het financieringscontract getekend. Het nieuwe ziekenhuis vervangt in 2013 de locaties Amersfoort Lichtenberg en Amersfoort Elisabeth. In Baarn blijft Meander Medisch Centrum een volwaardige ziekenhuislocatie houden.

Duurzaamheid

Het uitgangspunt van het nieuwe ziekenhuis is duurzaamheid. Niet alleen wordt er duurzaam gebouwd en gewerkt met energiebesparende technieken, ook vormt het ziekenhuis samen met de gemeente een beleid om mensen te stimuleren met het openbaar vervoer of op de fiets naar het ziekenhuis te komen

>> Skipr community <<

In de Skipr community 'Moedig Leiderschap’ kunt u met uw LinkedIn-profiel discussies voeren, stellingen poneren en presentaties en bestanden delen.  Zorgprofessionals kunnen online met elkaar van gedachten wisselen over leiderschap in de zorg. Meld u aan bij de community 'Moedig Leiderschap'.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top