ACTUEEL

CWZ houdt tijdelijke poli De Waalsprong in stand

Het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) houdt de tijdelijke polikliniek De Waalsprong in stand. Het aantal bezoekers stijgt hard en de polikliniek is financieel zo gezond dat de raad van bestuur heeft besloten een vaste, stenen huisvesting te gaan zoeken. Dat meldt de Gelderlander.

Meer bezoekers

In de eerste vijf maanden van 2010 ligt het bezoekersaantal dertig procent hoger dan in dezelfde periode een jaar eerder. De Gelderlander schrijft dat dit te danken is aan ondermeer de aanwezigheid van een ‘uitdijend palet’ aan specialisten.

Locatie

Waarschijnlijk blijft De Waalsprong op de huidige locatie in Oosterhout, maar zal er een nieuw gebouw komen. Wel kijkt het CWZ ook naar andere opties.

>> Skipr community <<

In de Skipr community 'Moedig Leiderschap’ kunt u met uw LinkedIn-profiel discussies voeren, stellingen poneren en presentaties en bestanden delen.  Zorgprofessionals kunnen online met elkaar van gedachten wisselen over leiderschap in de zorg. Meld u aan bij de community 'Moedig Leiderschap'.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Blom

1 september 2010

Misschien kunnen ze aanschuiven in Poli-zuid ; de buiten locatie van de Alysis zorggroep in Arnhem Zuid. Deze ligt op een steenworp afstand, ook voor inwoners van de Betuwe . Dat zou pas echt besparen ! Maar kennelijk is het moeilijk om over de gemeentegrenzen heen te kijken. Of zijn er andere motieven ?

Top