ACTUEEL

Marijke van Putten directeur Innovatie bij GGZ NHN

Marijke van Putten is per 1 september de nieuwe directeur Innovatie van GGZ Noord-Holland-Noord (NHN). Zij volgt Remmers van Veldhuizen op die in juni 2010 afscheid heeft genomen van GGZ NHN.

Marijke van Putten

Van Putten is psychiater en was voorheen directeur behandelzaken van de divisie langdurende psychiatrie van GGZ NHN.

Ambitie

De ambitie van GGZ NHN is om tot een forse opschaling te komen van E-menthal health. Van Putten: “Als directeur Innovatie zal ik mij bezig gaan houden met de doorontwikkeling en de opschaling van e-health voor de verschillende doelgroepen binnen GGZ NHN. De belangrijkste doelstellingen daarbij zijn het vergroten van de autonomie en de regie van de patiënt, het vergroten van het netwerk door gebruik van sociale media en het bevorderen van herstel. Ik denk sowieso dat technologie de toekomst is voor de zorg.” GGZ NHN wil daarnaast de klinische capaciteit afbouwen, ondanks dat zij in vergelijking met andere instellingen weinig bedden inzet.

Nieuwe behandelconcepten

Van Putten heeft als directeur Innovatie als aandachtsgebied ook het ontwikkelen en implementeren van nieuwe intensieve ambulante behandelconcepten voor verschillende doelgroepen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top