ACTUEEL

Kedzierski voorzitter raad van bestuur GGZ Friesland

Hans Kedzierski is per 1 maart aangetreden als voorzitter van de raad van bestuur van GGZ Friesland. Hij volgt Ruud Ramaker op, die het afgelopen halfjaar interim-voorzitter van de raad van bestuur was.

Staat van dienst

Kedzierski heeft een stevige staat van dienst in de Nederlandse gezondheidszorg. Hij was onder meer lid van de raad van bestuur van de Robert-Fleury Stichting, algemeen directeur van het Pasteur Ziekenhuis in Oosterhout en hoofd klinische zorg van het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft. Kedzierski studeerde sociale wetenschappen en algemene economie.

De afgelopen zeven jaar was Kedzierski voorzitter van de raad van bestuur van het MCAGemini Groep. Eind januari maakte hij bekend deze functie neer te leggen.

Ambitie

Kedzierkski wil van GGZ Friesland een goedlopende organisatie maken met een uitstekend imago, zowel bij de eigen medewerkers als bij de buitenwacht. ‘De vraagstukken waar de organisatie voor staat, zijn uitdagend. Het is vandaag de dag voor geen enkele zorgorganisatie meer vanzelfsprekend om voort te bestaan.’ Kedzierski krijgt vooralsnog een aanstelling van een jaar bij GGZ Friesland.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top