ACTUEEL

Willeke Stadtman verlaat Amstelring OsiraGroep

Willeke Stadtman legt per 1 maart 2011 haar functie als voorzitter raad van bestuur van Amstelring OsiraGroep neer. Zij gaat met pensioen na zorgcarrière van 34 jaar, waarvan 17 jaar in Amsterdam. Dit heeft zij donderdag binnen de organisatie bekend gemaakt.

Loopbaan Stadtman

Na een tienjarige loopbaan als medicus en manager zette zij haar carrière voort als bestuurder. In 1994 startte zij directeur/bestuurder van Sint Jacob. Eind 1997 volgde de fusie met Bernardus en de Willem Dreesstichting. In de jaren daarna bouwde zij als bestuursvoorzitter van Amstelring OsiraGroep aan het concern dat in Amsterdam en Amstelland en de Meerlanden een breed palet aan diensten levert aan zorgbehoevenden, ouderen en gehandicapten.

Fusie Arcares en Z-org tot Actiz

Stadtman was jarenlang lid en later vicevoorzitter van het bestuur van Arcares, de brancheorganisatie van verpleeg- en verzorgingshuizen. Zij legde mede de hand aan de fusie tussen Arcares en Z-org tot Actiz.

De raad van toezicht zoekt nog een opvolger voor Stadtman.

7 Reacties

om een reactie achter te laten

Anonym

15 november 2010

Het is ten hemelschreiend wat U met onze bejaarde medemens uitvoert. U maakt dat het personeel met de stopwatch werkt maar U leeft zeer riant. Ik dacht dat de concentratiekampen in nederland al in 1945 gesloten worden. Niets is minder waar zo blijkt nu..Uw geld verdienen over de ruggen van de oude medemens. Hoe kunt en durft U.

Anonym

17 november 2010

Mijn (schoon)moeder is ten gevolge van Osira ontzorging overleden, De bewijzen stapelen zich op. U hoort vast en zeker meer van ons.

Anoniem

21 maart 2011

mw stadtman u moet zichzelf schamen om er met zoveel geld van door te gaan. Uw prestatie was WANBELEID en arrogantie naar mensen op de werkvloer. De zorg is er alleen maar op achteruit gegaan gezien reacties van betrokkenen. Lees het vernietigend rapport van de Gezondheidszorg. U zou eigenlijk een boete moeten betalen voor zoveel wanbeleid

Anoniem

23 maart 2011

Ik wens mevr. Stadtman nog heel veel jaren toe in een verpleeghuis dat ze zelf in erbarmelijke staat heeft achtergelaten!!!
Misschien dat ze dan tot nieuwe inzichten komt. Namens mijn ouders in ieder geval zeer bedankt voor de geweldige zorg die onder haar bezielende leiding tot nu toe geleverd is!!! Veel pensioenplezier en geniet vooral ook van de zuurverdiende centjes. Bij ons thuis hebben we daar een woord voor : SCHAAMTELOOS!!!

Anoniem

9 april 2011

Ronduit schandalig wat deze vrouw heeft achtergelaten
Een zelfingenomen narcistische vrouw die alleen maar aan zich zelf dacht:
-Vers koken? uit de tijd we maken een productie keuken!!
- Stiltekapel begrafenis in St Jacob? besteden we uit comercieel. Even naar moeder kijken á 60 gulden [prijspeil 1999]
-Parkeerprobleem dan parkeer je je auto maar in de Bijlmer bij de Arena !!??
enz enz hoe gek kan je het verzinnen.. schande !!

Anoniem

20 juni 2012

Schandalig zakkenvuller Narcist de hele zaak naar de
ratsmode geholpen de vlag ging uit toen Frau Stadtman
de organisatie verliet. En nu in te top 50 van zakkenvullers in de zorg. Ik hoop dat u lekker slaapt!

Anoniem

20 juni 2012

Het moet je toch te denken geven als er opde diverse internet Fora nogal negatief geschreven wordt over de persoon Stadtman. En danook nog op de lijst van veelverdieners in de zorg die de Balkenendenorm negeerden. In de liefd was ze niet gelukig (meerder huwlijken) in de zorg maakte ze mensen ongelukkig

Top