ACTUEEL

Menzis grootste stijger in Beste Werkgeversonderzoek

Zorgverzekeraar Menzis is donderdag uitgeroepen tot grootste stijger in het Beste Werkgeversonderzoek van Eeffectory. De algemene tevredenheid onder werknemers van Menzis nam met 10 procent toe, zo bleek tijdens de verkiezing van de Beste Werkgevers Awards in het Muziekgebouw aan 't IJ in Amsterdam.

Uitstekende prestatie

De Beste Werkgeversscore van Menzis was vorig jaar nog een 6,8, nu is dat gestegen naar een 7,5. Dat is boven het landelijke gemiddelde van 7,3 en volgens de jury een uitstekende prestatie. Menzis heeft de prijs gekregen voor grootste stijger in de categorie organisaties met meer dan duizend medewerkers.

Mensen maken het verschil

Wendy Wouters, directeur Klantservice van Menzis, nam tijdens de uitreiking de prijs in ontvangst. "Dit is een kroon op onze inspanningen van de afgelopen jaren om de medewerkertevredenheid steeds verder te verbeteren", aldus Wouters. "Bij Menzis gaan tevredenheid van klanten en medewerkers hand in hand. Onze mensen maken het verschil. Als werkgever moet je ervoor zorgen dat zij dat verschil kunnen, mogen, willen en durven te maken. Daar hebben we de laatste jaren hard aan gewerkt en gaan we ook mee door."

Beste Werkgevers Gids

De Beste Werkgeversverkiezing is het grootste onderzoek onder werkgevers in Nederland. In totaal hebben ruim 190.000 werknemers in Nederland de vragenlijsten ingevuld. De resultaten van het onderzoek zijn gepubliceerd in de Beste Werkgevers Gids 2010.

Niet alleen Menzis scoorde goed in de lijst. Ook andere zorgorganisaties bevinden zich in de hoogste regionen, bijvoorbeeld het Sint Franciscus Gasthuis en Stichting de Parabool. Bekijk de volledige lijst.

3 Reacties

om een reactie achter te laten

CATHRYNFreeman

6 juli 2011

Make your life time more easy take the <a href="http://bestfinance-blog.com">loans</a> and everything you require.

academic writing services

24 oktober 2012

Go for BestwritingService company when you want to purchase custom papers without paying a large sum of money. Utilize custom essay writing service suggested by supremely gifted pros.

philosophy essay paper

26 oktober 2012

Our life is very strange thing and sometimes people could opt for one only action one at time, then you do not have time to work on some else stuff. In fact, students must choose 'tween work and wars essays paper writing. In that situation, I advice to look for the good essays writing service to order the research paper at.

Top