ACTUEEL

ZIP geeft podium TEDx weg aan zorgvernieuwer

Het Zorginnovatieplatform (ZIP) daagt zorgvernieuwers uit deel te nemen aan ZIP Talks. De zorgvernieuwer met het meest inspirerende idee mag zijn visie uitwerken en op 4 april 2011 tijdens TEDxMaastricht live op het hoofdpodium presenteren.

TED

TED (Technology, Entertainment, Design) is een jaarlijkse bijeenkomst in Californië. Het doel van TED is om mensen een podium te bieden zodat zij luisteraars kunnen overtuigen van hun vernieuwende visie of ideeën op hun vakgebied of de wetenschap in het algemeen.

TEDxMaastricht

In de geest van TED worden onder de naam TEDx ook regelmatig lokale TED-bijeenkomsten georganiseerd. Op 4 april 2011 is er een TEDx bijeenkomst in Maastricht. Initiatiefnemer is het Universitair Medisch Centrum Sint Radboud. Het thema van deze TEDx is ‘Fueling the Future of Medicine & Healthcare’.

ZIP Talks

Het ZIP daagt zorgvernieuwers uit hun idee of visie in een videopitch van 60 seconden over te brengen: de ZIP Talk. Van 14 september tot en met 14 november kunt u uw ZIP Talk publiceren op YouTube. Meer informatie vindt u op de site van het ZIP.

Lucien Engelen nodigt u uit om deel te nemen aan ZIP Talks. Bekijk de video.

ZIPtalks 2 TEDxMaastricht from UMC St Radboud on Vimeo.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top