ACTUEEL

Cees Verouden vertrekt bij ZuidZorg

Cees Verouden treedt per 1 maart 2011 terug als voorzitter raad van bestuur bij ZuidZorg. Daarna blijft hij nog een aantal dagen per week als adviseur aan ZuidZorg verbonden. De raad van toezicht gaat op zoek naar een nieuwe bestuursvoorzitter.

Verouden en ZuidZorg

ZuidZorg levert een diensten gericht op de ouder- en kindzorg en zorg thuis. De raad van toezicht zegt dat het haar spijt dat Verouden heeft besloten zijn functie neer te leggen, maar dat zij zijn keuze respecteert. Verouden heeft 17 jaar bij ZuidZorg gewerkt.

Loopbaan Cees Verouden

Na een loopbaan van vijftien jaar als organisatieadviseur en directeur vastgoed, kwam Verouden terecht in de zorg. Hij bekleedde eerst een directiefunctie bij De Donksbergen en werd later directeur van Kruiswerk De Kempen. Hij werd voorzitter raad van bestuur van Thuiszorg Kempenstreek, dat in 1997 ontstond uit de fusie tussen gezinszorg Dommelstreek en het Centrum voor Maatschappelijke Dienstverlening Geldrop-Nuenen. In 2003 volgde de fusie met Thuiszorg Eindhoven tot het huidige ZuidZorg.

Nevenfuncties

Cees Verouden is lid van tal van commissies en besturen, onder meer het College Arbeidszaken, Onderhandelingsdelegatie CAO VVT, Pensioenraad van het PFZW, Stichting A+O VVT en stichting Dr. Swaakprijs. Innovatieve trajecten in de zorg thuis hebben zijn bijzondere belangstelling.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top