ACTUEEL

Marcel Marijnissen nieuwe bestuurder NIAZ

Marcel Marijnissen is per 1 januari 2011 benoemd tot directeur/bestuurder van het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg (NIAZ). Hij volgt René Peters op die dan afscheid neemt.

Oriëntatieprogramma

Marijnissen treedt op 1 oktober 2010 in dienst van het NIAZ. De eerste drie maanden doorloopt hij een oriëntatieprogramma zowel in Nederland als in het buitenland.

René Peters

René Peters zat twintig jaar in het bestuurd van het NIAZ en zijn voorloper Stichting PACE.

Marcel Marijnissen

Marijnissen heeft na zijn medische studie een aantal jaren als medisch specialist in opleiding gewerkt. Vervolgens heeft hij gewerkt als adviserend geneeskundige en zorgmanager bij zorgverzekeraars. Daarna bekleedde hij een aantal senior management- en directiefuncties bij zorginstellingen, waaronder ziekenhuizen.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

marijnissen

24 oktober 2012

Betste Marcel, ik ben Betsie Jorissen ontslagen afgelopen maandag uit Laren afkickkliniek, U zou een recept of pillen klaarleggen voor mij MAAR ER WAS NIETS, ik ben zo maar weggestuurd tegen JULLIE wil zeiden ze, EN DAT IS NIET WAAR, u heeft gezegd dat ik KLAAR was en kon gaan, de invaller van U JOOST wist van nix, kortom een ZOOITJE, ik ben zeer BOOS en ik zou graag de naam van het recept hebben die U klaar zou leggen.
Toch nog een vriendelijk groet van mij. TOT HORENS.

Top