ACTUEEL

Petra van de Goorbergh wordt directeur Boaborea

Petra van de Goorbergh is per 1 oktober de nieuwe directeur van Boaborea, de brancheorganisatie voor werk, loopbaan en vitaliteit. Zij volgt Carmen de Jonge op die deze functie de afgelopen periode combineerde met het directeurschap van Wissenraet Van Spaendonck.

Petra van de Goorbergh

Van de Goorbergh werkt sinds 2008 als manager bij Boaborea. Daarbij was ze al verantwoordelijk voor de beleidsontwikkeling inzake gezondheidsmanagement, preventie-, interventie-, en re-integratiedienstverlening eerste en tweede spoor.

Loopbaan

Van de Goorbergh begon haar loopbaan vijftien jaar geleden bij het Tica (later Lisv). Daarna heeft zij de stap gezet naar het Verbond van Verzekeraars, waar zij betrokken was bij de belangenbehartiging en beleidsontwikkeling ten tijde van de invoering van de WIA en afschaffing van de WAZ.

Sociale zekerheid

"Petra van de Goorbergh heeft bewezen het veld van de sociale zekerheid vanuit diverse perspectieven goed te beheersen", aldus Kick van der Pol, voorzitter Boaborea. "De branche gaat een nieuwe periode in: een nieuw kabinet, nieuwe posities van sociale partners, nieuwe discussies over publiek-privaat en een Boaborea-agenda van inzetbaarheid en participatie die daar een antwoord op moet geven. Dat biedt nieuwe kansen waarmee Petra prima uit de voeten kan."
Op 1 december a.s. organiseert Boaborea het symposium "Anders werken". Dan neemt Carmen de Jonge formeel afscheid en is er gelegenheid om kennis te maken met Petra van de Goorbergh.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top