ACTUEEL

Hetty van Oldeniel nieuwe directeur van Boogh

Hetty van Oldeniel wordt op 1 oktober directeur van Boogh, een organisatie gespecialiseerd in activiteiten- en arbeidsbegeleiding voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel en mensen met een lichamelijke handicap. Zij volgt Willy Bakker op, die vanaf de oprichting in 1977 deze functie heeft vervuld.

Hetty van Oldeniel

Van Oldeniel werkt sinds 1985 in de verpleeghuis- en ouderenzorg. Zij is werkzaam bij Zorgpartners Midden-Holland en heeft hier de leiding over een verpleeghuis en zorgcentra in Gouda.

Loopbaan Van Oldeniel

In haar loopbaan is ze onder meer onderzoeker en adviseur geweest bij het Nationaal Ziekenhuis Instituut, tegenwoordig Prismant. Hier hield ze zich bezig met kwaliteitsbeleid en zorgzwaartefinanciering in de Nederlandse ouderenzorg. In deze periode studeerde ze aan de UvA organisatie en beleid. Daarna stapte zij over naar het management van de ouderenzorg, eerst bij de Stichting Tabitha in Amsterdam en daarna bij Zorgpartners Midden-Holland.

Boogh

Boogh, aangesloten bij Carante Groep, is gevestigd op een zestal locaties in Midden-Nederland. Naast activiteitencentra heeft Boogh nog een afdeling Arbeid en Arbeidsoriëntatie in de De Bilt en in verschillende gemeenten in Midden-Nederland kleinschalige activiteitengroepen specifiek voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel onder de naam NaHderkring.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top