ACTUEEL

Mental health krijgt aandacht bij Zorgverbeteraarsprijs

Zorgverzekeraar Agis heeft vijf nominaties bekend gemaakt voor de Zorgverbeteraarsprijs 2010. Opvallend is de aandacht voor initiatieven op het gebied van geestelijke gezondheidszorg (ggz) en de gehandicaptenzorg.

Genomineerden

Onder de genomineerden Zorgbelang Gelderland met het project “Een steekje los? Een eigenwijs spel”. Ook genomineerde Mentrum richt zich op ggz-cliënten. Belangenorganisatie door en voor mensen met een verstandelijke beperking LFB Noordwest zet zich met het project “Samen Sterker – door dik en dun” in voor mensen met een verstandelijke beperking. De andere twee genomineerden, te weten Zorggroep Almere en Aveant, zijn voorgedragen met een online-project op het gebied van fysiotherapie en een project op het gebied palliatieve zorg.

Prijs

De Zorgverbeteraarsprijs is een initiatief van Agis Zorgverzekeringen bedoeld om goede ideeën te genereren voor betere zorg en gezondheid. De winnaars krijgen 25 duizend euro om het ingestuurde idee uit te voeren. Agis reikt de prijs uit op 28 oktober 2010 in Amersfoort.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

van Velden

14 oktober 2010

Goed gedaan Agis, hiermee wordt ook duidelijk dat sommige zorgverzekeraars, zoals Agis zich, naast zorginkoop en premiestelling, bezig houden met kwaliteitsverbeterende acties.

Top