Vastgoed

Ziekenhuis Gelderse Vallei bouwt bestralingsunits

Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede en het Arnhems Radiotherapeutisch Instituut (ARTI) hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Begin 2013 zal op het terrein van Ziekenhuis Gelderse Vallei een ARTI-dependance met twee bestralingsunits worden gebouwd. Dit meldt de Veenendaalse Krant.

Dicht bij huis

De dependance wordt onderdeel van een oncologisch centrum in het ziekenhuis van Ede. Van oudsher worden patiënten van Ziekenhuis Gelderse Vallei  behandeld in het ARTI in Arnhem. In het NVRO-rapport 'Groei met Kwaliteit in de Radiotherapie' wordt voorspeld dat het aantal mensen dat in de toekomst radiotherapeutische behandeling nodig heeft, behoorlijk toeneemt. Door deze toename ziet het ARTI een tekort ontstaan op haar locatie in Arnhem.  De twee bestralingsunits in Ede zijn hierop een antwoord. Bovendien wordt zo de zorg voor de circa zeshonderd patiënten uit Ede en omgeving dichter bij huis georganiseerd.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

KimBobbi35

26 november 2010

I had a desire to begin my commerce, but I didn't have enough amount of money to do this. Thank God my close dude recommended to utilize the <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/credit-loans">credit loans</a>. Thence I received the financial loan and realized my desire.

Top