ACTUEEL

Jos de Beer definitief naar NVZD

Het bestuur van de NVZD vereniging van bestuurders in de gezondheidszorg heeft Jos de Beer benoemd tot nieuwe directeur van de vereniging. Jos de Beer vervult deze functie per 1 januari 2011.

Professionalisering

De Beer  was tot voor kort actief als directeur van branchevereniging GGZ Nederland. De contacten die De Beer onderhoudt met de overheid, zorgbranches, zorgverzekeraars en beroepsorganisaties, zijn volgens het NVZD-bestuur van groot belang voor de invulling van zijn rol als directeur. De nieuwe directeur heeft als taak om in nauwe samenwerking met het bestuur bij te dragen aan de verdere professionalisering van de verenigingen.

Nieuwe voorzitter

Naast de benoeming van De Beer wordt emeritus hoogleraar Ruud Lapré op 18 november in de algemene ledenvergadering voorgedragen als voorzitter van het bestuur van de NVZD. Met Lapré en De Beer denkt de NVZD een sterkere professionalisering van de NVZD en haar leden te kunnen bewerkstelligen. Deze professionalisering zal plaatsvinden in samenwerking met de Erasmus Universiteit.

Uitbesteding

Een andere vernieuwing bij de NVZD is de samenwerking met Convention Company. Vanaf 1 oktober zijn de NVZD en Convention Company partners. De vereniging besteedt hiermee de uitvoering van haar congressen uit.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

KOOPMAN

24 oktober 2010

Graag wens ik Jos de Beer veel succes in de nieuwe functie. De NVZD complimenteer ik met de fijne neus voor echte kwaliteit die ze met drs Jos de Beer wist "binnen te halen". Voor GGz Nederland is het nu zoeken naar een gelijkwaardige opvolger; ik hoop dat ze dit snel lukt. De roerige omgeving van een branchevereniging is zeker reden tot snelle actie. Jos, het ga je goed !

Top