ACTUEEL

Jack Jansen in bestuur bij Waterlandziekenhuis

Jack Jansen (47) wordt per 1 april lid van de raad van bestuur van het Waterlandziekenhuis. Jansen is nu interim-directeur Financiën en Commercie in het Waterlandziekenhuis. Jansen gaat samenwerken met bestuursvoorzitter Erna Baars.

Ervaring

Jansen heeft diverse functies bekleed op management- en directieniveau. Daarbij heeft hij veel samengewerkt met zorgverleners uit de gehele zorgketen en zorgverzekeraars. Hij heeft bedrijfsprocessen geoptimaliseerd en organisatiebrede veranderprojecten begeleid. Ook heeft hij de ontwikkeling van private initiatieven vanuit een ziekenhuisomgeving begeleid.

Studies

Jansen is afgestudeerd bestuurskundige bedrijfskundige. Daarna heeft hij vele specialisatiecursussen gevolgd op het gebied van financiën, bedrijfskunde, logistiek, organisatieveranderingen en human resource.

Visie

Olchert Brouwer, voorzitter van de raad van toezicht, noemt Jansen ‘absoluut een aanwinst voor het ziekenhuis’. Brouwer: “Jack Jansen heeft een duidelijke visie op een klantgerichte gezondheidszorg en weet die goed over te brengen. Zijn visie sluit naadloos aan bij de Passie-voor-Zorg gedachte van het Waterlandziekenhuis, waarin veel aandacht is voor gastvrijheid en service naar de patiënten en hun naasten.”

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top