ACTUEEL

Financieel zwaargewicht versterkt bestuur Orbis MC

Luvic Janssen treedt op 1 november aan als lid van de raad van bestuur van Orbis Medisch en Zorgconcern. Janssen neemt binnen de raad van bestuur de rol van Chief Financial Officer (CFO) op zich.

Ervaring

Janssen (1956)  volgt interim-bestuurder Maarten van der Vorst op, die in de maanden november en december nog enkele lopende dossiers zal afronden. Registeraccountant Janssen heeft het grootste deel van zijn carrière bij Philips gewerkt, waarvan de laatste jaren als Hoofd Internal Audit. Hij beschikt over uitgebreide ervaring op het gebied van financiën, interne controle, proces- en kwaliteitsmanagement.

Toezicht

Janssen is als toezichthouder al bekend met de zorg. Sinds 2005 is hij lid van de raad van toezicht van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. In verband met zijn benoeming bij Orbis zal hij dit lidmaatschap per 31 december aanstaande beëindigen. Naast Janssen bestaat de raad van bestuur uit voorzitter Cees Sterk en Roel Goffin, die tevens optreedt als directeur van de thuiszorgtak van Orbis Thuis.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

olaf wijman

31 oktober 2010

financieel zwaargewicht?: hoeveel gaat deze man wel niet verdienen? En de vertrekpremie is al geregeld?

Hoop dat Orbis nu een juiste keuze heeft gemaakt.

Succes Jansen.

Top