ACTUEEL

Hans Schirmbeck wordt directeur VGN

Hans Schirmbeck wordt per 1 januari 2011 de nieuwe directeur van De Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) in Utrecht. Hij  neemt de taken over van interim-directeur Frans Croonen. 

Hans Schirmbeck

Hans Schirmbeck werkt nu als secretaris/directeur College voor Arbeidszaken bij de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG). Daarvoor werkte hij onder meer bij de NVZ vereniging van Ziekenhuizen en Zorgverzekeraars Nederland (ZN).

Gehandicaptenzorgbranche

De gehandicaptenzorgbranche blijft de komende jaren volop in ontwikkeling. De krapte op de arbeidsmarkt, de wijziging in de financiering, de verandering in het bouwregime en portefeuilles als professionaliteit, kennisbeleid en het Kwaliteitskader Gehandicaptenzorg zijn allemaal onderwerpen waarbij de VGN vóór de belangen van haar leden moet staan. Heleen Dupuis, voorzitter VGN: “Ik zie er naar uit om samen met de nieuwe directeur te zorgen voor het optimaal behartigen van de belangen van onze sector.” Schirmbeck: ”Ik verheug me zeer op deze nieuwe uitdaging. Een branche met ambities vraagt om krachtige belangenbehartiging. Een club die staat voor zijn leden. Daar ga ik me de komende jaren hard voor maken.”

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top