ACTUEEL

Schellekens stopt als hoofdinspecteur IGZ

Wim Schellekens stopt op 1 mei 2011 na precies vier jaar als hoofdinspecteur bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ). Dat heeft hij woensdag bekendgemaakt. Schellekens bereikt in 2012 de pensioengerechtigde leeftijd en wil het naar eigen zeggen alvast rustiger aan gaan doen.

Minder werken

“Ook al is het werk uitdagend, leuk en erg bevredigend, het is ook zwaar en belasten”', stelt Schellekens. Hij gaat tot aan zijn pensioen minder werken, maar wil blijven bijdragen aan betere zorg. “Immers, slechte kwaliteit en onveilige zorg betekenen onnodig lijden voor de patiënt.”

Schellekens

Schellekens was onder meer huisarts en bestuurslid van het Reinier de Graaf Ziekenhuis in Delft. Hij had bij de IGZ de portefeuille curatieve zorg in zijn beheer. Daaronder vallen onder meer ziekenhuizen, huisartsen en de geestelijke gezondheidszorg. (ANP)

1 Reacties

om een reactie achter te laten

BURNETTDeloris

27 november 2010

People deserve very good life and <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/personal-loans">personal loans</a> or sba loan will make it better. Just because people's freedom is grounded on money.

Top