ACTUEEL

Nieuwe zorgverzekeraar Kiemer richt zich op gezin

De nieuwe zorgverzekeraar Kiemer profileert zich als speciale zorgverzekeraar voor ambitieuze ouders die willen dat het hun kinderen aan niets ontbreekt. Kiemer is een merk van De Friesland Zorgverzekeraar.

Kinderen voorop

“In de basis-zorgverzekering zijn kinderen tot 18 jaar automatisch met de ouders meeverzekerd, maar Kiemer draait het om” zegt Diana Monissen, voorzitter van de raad van bestuur van De Friesland Zorgverzekeraar die Kiemer heeft ontwikkeld. “Kiemer zorgt in eerste instantie dat ouders met hun kinderen altijd goed zitten. Het biedt voor kinderen de beste verzekering met het hoogste dekkingsniveau. En als ouders bent u ook goed verzekerd.”

Ouders beter informeren

Naast medische zorg met de speciale pakketten, heeft de verzekeraar ook de zogenaamde Kiemer-hulplijn die ouders actief steun biedt bij gezondheidsvragen, vragen over opvoeding en de zoektocht naar de beste zorg.  Zeven dagen per week, dag en nacht, beantwoorden specialisten op hun vakgebied via deze hulplijn vragen van ouders. Kiemer staat zich voor op het feit dat ze ook proactief adviseert: “Bij de start van een belangrijke levensfase attenderen wij de ouders op mogelijk andere behoeften in zorg en gezondheid van hun kinderen”. Kiemer ondersteunt ‘positief opvoeden’ en wil bijdragen aan de empowerment van ouders: “Wat door onderzoek vaststaat is dat patiënten die beter geïnformeerd zijn ook veel intensiever door artsen worden betrokken bij het medisch beslissingsproces. Doordat ouders via de hulplijn uitstekend geïnformeerd zijn, kunnen zij betere zorg voor zichzelf en hun kinderen afdwingen.”

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top