ACTUEEL

Altrecht vernieuwt raad van toezicht

Altrecht vernieuwt raad van toezicht

Ggz-aanbieder Altrecht heeft drie nieuwe leden voor de raad van toezicht. De nieuwe leden zijn Marianne Heeremans, Hans Büller en Jacques van Limbeek.

Terugtreden

Heeremans, Büller  en Van Limbeek zijn de opvolgers van de dit jaar terugtredende voorzitter Kete Kervezee en leden Floris Sanders en Jan Walburg. De drie hadden twee achtereenvolgende termijnen zitting in de raad van toezicht van Altrecht. Marianne Heeremans neemt als nieuwkomer de rol van voorzitter van de raad van toezicht op zich.

Gemeentesecretaris

PvdA-politica Heeremans is sinds 2007 burgemeester van Heemstede. Het werkgebied van Altrecht kent ze uit de jaren 2002 tot 2007 toen ze gemeentesecretaris was. Eerder was ze ondermeer algemeen directeur bij de vakcentrale FNV. Daarnaast is zij actief in diverse besturen en adviesraden, onder meer op het gebied van veiligheid en onderwijs.

Erasmus MC

Hans Büller is hoogleraar kindergeneeskunde en sinds 2005 voorzitter van de raad van bestuur van het Erasmus MC. Daarnaast is hij lid van de raad van toezicht van het kwaliteitsinstituut voor de gezondheidszorg  CBO alsmede van het Chief Marketing Office Rotterdam en de  Alzheimer Stichting Nederland.  Jacques van Limbeek is directeur van het kenniscentrum RD&E (Research, Development & Education) van de Sint Maartenskliniek te Nijmegen. Hij houdt zich onder meer bezig met de opzet en vormgeving van innovatieve en commerciële activiteiten in de gezondheidszorg, waaronder e-health-applicaties.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top