ACTUEEL

Yvon ten Brummelhuis wordt adviseur bij BMC

Yvon ten Brummelhuis wordt adviseur bij BMC

Yvon ten Brummelhuis treedt per 1 januari 2011 in dienst bij BMC Advies | Management als senioradviseur/senioronderzoeker Jeugdzorg.

Loopbaan Ten Brummelhuis

Yvon ten Brummelhuis is per 1 september lid van de raad van toezicht van de William Schrikker Groep, een landelijk werkende gespecialiseerde jeugdzorginstelling. Tot kort daarvoor was zij lid van de raad van bestuur van Stichting Zonnehuizen in Zeist, een landelijk werkende organisatie voor geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs. Ten Brummelhuis heeft in het najaar 2010 ook zitting genomen in de raad van toezicht van jeugdzorgorganisatie Pactum. En per 1 januari 2011 treedt zij toe tot de raad van toezicht van gehandicaptenzorgorganisatie Cello.

Ten Brummelhuis werkte eerder onder meer als voorzitter van de raad van bestuur bij Stichting Bronlaak-Heimdal in Oploo. Gedurende de jarenlange ervaringen als professional en bestuurder in de gehandicaptenzorg en op de  grensvlakken naar psychiatrie en onderwijs, is ze altijd bezig geweest met professionalisering, organisatieontwikkeling, het optimaliseren van de kwaliteit van de zorg en het ontwikkelen van maatschappelijk ondernemerschap.

3 Reacties

om een reactie achter te laten

Smolders

2 december 2011

Waarom nemen ze deze dievegge aan? laat haar eerst die kwart miljoen terugbetalen zodat een andere zorginstelling niet failliet hoeft te gaan.

verpoorten-van der schoot

2 december 2011

zou mevrouw eerst niet eens het fatsoen hebben dat enorme bedrag terug te geven?

Anoniem

2 december 2011

nou als ze failliet willen gaan moeten ze vooral deze mevrouw aannemen! Wij ouders zitten in de zorgen of ons kind nog wel een woon/werk plek heeft omdat deze dame mede verantwoordelijk is van de tenondergang van de Zonnehuizen. En dan zelf lekker een nieuwe baan zoeken!
In de schuldsanering moet ze! Elke week 50 euries om van rond te komen en de rest netjes terugbetalen aan zonnehuizen!

Top