ACTUEEL

Theo Solen zegt Riwis gedag

Theo Solen vertrekt per 1 maart 2011 als voorzitter van de raad van bestuur van Riwis Zorg & Welzijn. Collega-bestuurder Erna ten Have-Weustenenk volgt hem op als voorzitter.

 Breed pakket

Solen was ruim zeventien jaar bestuurder bij Riwis en voorheen bij de stichting RIBW Oost-Veluwe, één van haar rechtsvoorgangers. Solen maakt gebruik van de mogelijkheid tot vervroegd pensioen. Onder zijn leiding kwam een stabiele zorgorganisatie tot stand die een breed pakket van diensten aanbiedt aan mensen met een psychische of lichamelijke beperking. Momenteel werken er ruim 700 medewerkers bij deze organisatie. Het werkgebied strekt zich uit van de Veluwezoom (Harderwijk, Apeldoorn), via de IJsselvallei (Deventer,Zutphen) tot de Achterhoek (Doetinchem,Winterswijk).

Betrokken

Solen staat bekend als een ondernemende en betrokken bestuurder. Hij heeft zich altijd sterk gemaakt voor de positie van mensen met psychische problemen. Ook na zijn vertrek blijft Solen maatschappelijk betrokken met bestuursfuncties bij verschillende maatschappelijke organisaties en binnen de sportwereld.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top