ACTUEEL

Pro Persona krijgt nieuwe bestuursvoorzitter

Pro Persona krijgt nieuwe bestuursvoorzitter

Ron Akkerman wordt op 1 januari voorzitter van de raad van bestuur van ggz-instelling Prop Persona. Akkerman neemt daarmee het stokje over van de huidge bestuursvoorzitter Cristoph Hracovech, die wel lid blijft van de raad van bestuur.

Ervaring

Pro Persona bestaat sinds begin 2009 na een fusie tussen De Gelderse Roos en Forum GGz Nijmegen. Akkerman was vanaf 2007 lid van de raad van bestuur van De Gelderse Roos. Eerder was hij ondermeer werkzaam bij Ahold en de InBev brouwerijgroep alsmede het ROC Deltion in Zwolle, waar hij zeven jaar bestuursvoorzitter was.

Resultaten

Als bestuurder maakt Akkerman zich sterk voor innovatie. Ook wil hij meer aandacht voor de uitkomsten van behandelingen. "De focus zal de komende jaren nog meer komen te liggen op de gezondheidsresultaten http://www.degelderseroos.nl/site/de%20Gelderse%20Roos/Over%20de%20Gelderse%20Roos/Raad%20van%20Bestuur die worden gerealiseerd", aldus Akkerman. "Het meten van het resultaat van behandeling en verpleging is van groot belang en ondersteunt het evidence  based werken binnen de geestelijke gezondheidszorg." Collega-bestuurder Hracovech blijft tevens voorzitter van de raad van bestuur van de tot Forum GGz Nijmegen behorende TBS-kliniek Pompestichting.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top