ACTUEEL

Consumenten doen beklag over reclame zorgpolis

Verzekeraars PMA en National Academic hebben onjuiste informatie verstrekt bij het aanbieden van zorgverzekeringen in een brief. Dat schrijft de Consumentenbond op zijn website naar aanleiding van klachten van leden, zo schrijft het FD.

'Informatie studielasten'

Veel studenten ontvingen in de afgelopen maanden een witte envelop in de bus met daarop slechts de term 'informatie studielasten 2011'. Pas na het lezen van de brief werd duidelijk dat het om de verkoop van een zorgverzekering ging.

Suggesties

National Academic heeft verder de suggestie gewekt dat elk doktersbezoek kan leiden tot een rekening van euro 650 als er een eigen risico is, terwijl een bezoek aan de huisarts slechts euro 9 kost. PMA zegt dat er geen medische vragen worden gesteld, hoewel dit wel het geval was. PMA en National Academic hebben hun teksten aangepast, aldus het FD.

2 Reacties

om een reactie achter te laten

Overzet

24 december 2010

National Academic is niet telefonisch bereikbaar.
Ik heb meerdere keren gebeld, zelfs een keer 20 minuten gewacht en nog steeds niemand aan de lijn..
Wat een slechte service!

Anoniem

27 december 2010

National Academic onbetrouwbare wederverkoper van zorgverzekeringen.

Ze reageren slecht (er wordt niet gereageerd op opzeggingsbrief), bij navraag hierover niet professioneel en klantvriendelijk en nemen geen verantwoordelijkheid voor fouten.
Voor contact moet je telkens zelf het initiatief nemen en het is erg lastig om een adequate en correcte reactie te krijgen.

Denk dus goed na voor je hieraan begint, één doffe ellende wat betreft betrouwbaarheid.

Top