ACTUEEL

Jan Meijers, bestuursvoorzitter Vivre, overleden

Jan Meijers, bestuursvoorzitter Vivre, overleden

Jan Meijers, voorzitter raad van bestuur van de Limburgse zorgorganisatie Vivre, is afgelopen week overleden. Hij is 53 jaar geworden. Meijers trad aan in 2003 bij Vivre, destijds bekend onder de naam stichting BA

Jan Meijers

Jan gaf vanaf zijn aantreden voortvarend en daadkrachtig leiding, aldus medebestuurder Dik Mol. Onder Meijers' leiding ontwikkelde Vivre zich verder tot een moderne, innovatieve en gezonde zorgorganisatie. Bij het doorvoeren van de veranderingen toonde Meijers een bijzonder gevoel voor de balans tussen wat maatschappelijk gewenst is enerzijds en de hoeveelheid veranderingen die een organisatie aankan anderzijds. "Wij verliezen in Jan een veelzijdig, oprecht en betrokken mens en een inspirerend en pragmatisch leider", aldus Dik Mol.

Vivre 

Vivre   is aanbieder van woon-, welzijn- en zorgdiensten voor ouderen en chronisch zieken. De organisatie telt vijftien locaties verspreid over Maastricht en het Mergelland en bestaat uit verpleeghuizen, zorgcentra en woningen voor ouderen en chronisch zieken.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top