ACTUEEL

V&VN viert 5-jarig bestaan met lustrumcongres

V&VN viert 5-jarig bestaan met lustrumcongres

Minister Schippers van VWS spreekt dinsdag 8 februari 2011 op het Lustrumcongres van Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN). De minister geeft hier een toelichting op de beleidsvoornemens voor de zorg.

Minister Schippers

De minister zegt het werken in de zorg aantrekkelijker te willen maken. Minister Schippers komt volgens V&VN naar het Lustrumcongres, omdat zij vindt dat verpleegkundigen en verzorgenden een goede organisatie achter zich verdienen.

Mijlpaal beroepsgroep

V&VN noemt 2011 een belangrijk jaar. Behalve haar 5-jarig bestaan viert de beroepsvereniging  dat ze een echt "huis van de verpleging en verzorging" is geworden. Vanaf 1 januari 2011 gaan V&VN, het Landelijk Expertisecentrum Verpleging & Verzorging (LEVV) en Sting (beroepsvereniging voor verzorgenden) namelijk samen verder als Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland. 

Lustrumcongres

Het Lustrumcongres vindt plaats op dinsdag 8 februari 2011 in het Beatrixtheater te Utrecht. Naast een plenair ochtendgedeelte vinden er in het middaggedeelte ruim vijftig sessies plaats waarin alle specialismen binnen de verpleging en verzorging terug te vinden zijn. Deze sessies worden gevuld door de 41 afdelingen en platforms van V&VN.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top