ACTUEEL

Skipr in de boksring -deel 2-

Skipr in de boksring -deel 2-

Wilna Wind en Piet Batenburg discussiëren in de boksring over over het verbeteren van kwaliteit van de zorg. Met name over het al dan niet nemen van besluiten zonder de NPCF daarin te betrekken. Dit naar aanleiding van de steen in de vijver die Wim van der Meeren heeft geworpen met de CZ-borstkankerzorglijst.

Gevecht

Tijdens de live Skipr talkshow het Skipr 99 event op 15 december gingen zij het gevecht met elkaar aan.

Bestuursvoorzitter Piet Batenburg van het Eindhovense Catharina ziekenhuis is een ware routinier, die eerder al leiding gaf aan het St Franciscus Gasthuis in Rotterdam. Als internist weet Batenburg bovendien als geen ander waar de kwetsbare plekken van een opponent zitten.

NPCF-directeur Wilna Wind is een onverschrokken bestuurder met ruime ervaring in de bestuurlijke boksring. Zij kan een stootje hebben. Rotterdamse havenbaronnen, Donner, Balkenende en Bos maakten al eerder kennis met haar linkse directe.  Nu staat ze hier voor de patiënt. Wilna 'People Power' Wind staat te popelen om zich te meten met de zware jongens in de zorg.

Piet 'the Internist' Batenburg vs Wilna 'People Power' Wind

 

Piet 'the Internist' Batenburg vs Ruud 'Handspeed' Verreussel

Bestuurder Ruud Verreussel van het Maasziekenhuis Pantein gaat de strijd aan met Piet Batenburg over de reguliere patientenzorg in de eigen regio en complexe zorg. Het Maasziekenhuis is een van de ziekenhuizen waar CZ niet langer borstkankerzorg inkoopt

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top