ACTUEEL

Skipr in de boksring –deel 3 -

NPCF-directeur Wilna Wind en Wim van der Meeren, voorzitter raad van bezstuur van zorgverzekeraar CZ, staan tegenover elkaar in de boksring. Het debat gaat over de acties van CZ om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Wind is van mening dat dit meer in overleg met de patiënt had moeten gebeuren. Van der Meeren verdedigt zijn aanpak.

Tijdens de live Skipr talkshow het Skipr 99 event op 15 december gingen zij de discussie met elkaar aan.

Wind vs Van der Meeren

Onverschrokken neemt NPCF-directeur Wilna Wind het op tegen een van de giganten uit de Nederlandse zorg Wim van der Meeren. Wind heeft ruime ervaring in de bestuurlijke boksring. Zij kan een stootje hebben. Rotterdamse havenbaronnen, Donner, Balkenende en Bos maakten kennis met haar linkse directe. Wilna 'People Power' Wind staat te popelen om haar opponent alle hoeken van de Skipr-boksring te laten zien.

Wim van der Meeren is een zorgbestuurder uit de zwaargewichtklasse. Voorheen bestuurder van het St. Elisabeth ziekenhuis in Tilburg, bestiert hij nu zo'n zes miljard euro aan premiegeld. Zijn gevreesde wapen: creatieve destructie naar voorbeeld van de econoom Schumpeter,

Wilna 'People Power' Wind vs Wim 'the Creative Destructor' van der Meeren

 

 

 

Wilna 'People Power' Wind vs Ruud 'Handspeed' Verreussel

Wind en Verreussel discussieren over de betrokkenheid van de patiënt. Wat doet NPCF met het totaal van meningen, vraag Verreussel zich af. De veelheid van meningen zou de patiënt wel eens in verwarring kunnen brengen, aldus Verreusel. Wind meent dat Verreusel de patiënt onderschat.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top