ACTUEEL

Van Huijkelom wordt directeur-bestuurder Het Laar

Van Huijkelom wordt directeur-bestuurder Het Laar

Ingrid van Huijkelom - van Iersel MBA is per 1 april 2011 benoemd tot directeur-bestuurder van Servicecentrum Het Laar in Tilburg. Zij volgt Wim Aarts op die dan met pensioen gaat. Aarts was sinds januari 2003 directeur-bestuurder van het Tilburgse woonzorgcomplex voor ouderen.

Ingrid van Huijkelom

Van Huijkelom is vanaf 2009 manager in Ziekenhuis Bernhoven. In deze functie is zij integraal verantwoordelijk voor de sector behandelondersteunende diensten. Van Huijkelom maakte carrière binnen de Thebe-organisatie. Zij vervulde daar diverse managementfuncties en was onder meer directeur van Huispitaal, een organisatie voor thuiszorg en kraamzorg in Noord-Brabant.

Koers

Vertrekkend bestuurder Aarts heeft zich sterk gemaakt voor het uitbouwen van de onderscheidende positie van Het Laar.  Daarbij lag de focus op het professionaliseren van de zorg- en dienstverlening en het realiseren van een op de vraag van de cliënt afgestemd aanbod. Van Huijkelom zal deze koers doorzetten volgens de raad van toezicht.. Het Laar wil haar zelfstandige positie de komende jaren verder uitbouwen en zich richten op de ontwikkeling van het particuliere aanbod en de uitbreiding van woonzorgvoorzieningen op Laarveld-West.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top