ACTUEEL

NSPOH benoemt nieuwe directeur

Petrien Uniken Venema wordt op 1 april directeur van de Netherlands School of Public & Occupational Health (NSPOH). Zij volgt in deze functie Vera Verdegaal op, die de NSPOH eind vorig jaar verliet.

 
Ruime ervaring

Uniken Venema heeft na haar studie Pedagogiek aan de Rijksuniversiteit Utrecht en haar promotie aan de medische faculteit van de Erasmus Universiteit ruime ervaring opgedaan in het brede werkveld van de publieke gezondheidszorg. Zij was in verschillende functies werkzaam bij de GGD Rotterdam, het NIZW en het RIVM en was adjunct directeur van GGD Nederland. De afgelopen vijf jaar gaf zij leiding aan het Projectmanagementbureau van de Gemeente Utrecht en participeerde zij daarnaast in de ZonMw commissies Academische Werkplaatsen Publieke Gezondheid en Academische Werkplaatsen Jeugd.

Hoogwaardig

Als opleidingsinstituut op het snijvlak van maatschappij, arbeid en gezondheid biedt de NSPOH hoogwaardig onderwijs op academisch en postacademisch niveau. De onderwijsprogramma's slaan een brug tussen beleid, onderzoek en praktijk. De NSPOH werkt hierbij nauw samen met AMC - UvA met wie een Academische Opleidingswerkplaats is opgezet. Andere samenwerkingspartners zijn het Erasmus MC, VUmc, UMCG, TNO en RIVM.

 

1 Reacties

om een reactie achter te laten

GoldenMarylou23

3 maart 2011

When you are in not good state and have no cash to go out from that, you would need to take the <a href="http://bestfinance-blog.com">loan</a>. Because it would help you for sure. I take short term loan every year and feel good just because of it.

Top