ACTUEEL

Centrum Maliebaan benoemt leden raad van toezicht

De Raad van Toezicht van Centrum Maliebaan is weer compleet na de benoeming van Hans van den Broek, Matt Botman en Paul Emmelkamp. Dat meldt de instelling in een persbericht.

Opvolging

Van den Broek, Botman en Emmelkamp traden 3 februari toe tot de Raad van Toezicht na het vertrek van twee leden, de heren W.M. van Gemert en M.M. Frank die de functie tot het eind van hun bestuurstermijn hebben volbracht. Daarnaast was er een vacature.

Fusie

Volgens woordvoerder Ineke de Bruin van Centrum Maliebaan waren de afgelopen jaren intensief voor de leden van de Raad van Toezicht, in verband met de mislukte fusie met Altrecht.

Van den Broek

Hans van den Broek is directeur Beleid & Strategie bij het Openbaar Ministerie. Hij heeft veel ervaring met drugsbeleid, aanpak van georganiseerde criminaliteit en veiligheid.

Botman

Drs. Mat Botman is zelfstandig bestuursadviseur bij Botman Advies & Management. Daarnaast is hij verbonden aan de Postgraduate controllersopleiding van de Vrije Universiteit. Mat Botman heeft veel ervaring met advisering op het gebied van strategie, bestuur en structuur en met het begeleiden van reorganisaties en fusies/integraties van (hybride) dienstverlenende organisaties.

Emmelkamp

Prof.dr. Paul Emmelkamp is klinisch psycholoog en psychotherapeut en hoogleraar klinische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is hij senior consultant in de forensische psychiatrie bij De Waag. Naast zijn werk is hij lid van redacties, visitatiecommissies en adviesorganen op het gebied van de psychologie en psychiatrie, zowel nationaal als internationaal.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

gpuraagVCVnURj

28 februari 2011

IzmNmZ <a href="http://kczruzpqbhet.com/">kczruzpqbhet</a>, [url=http://caehcottmuaw.com/]caehcottmuaw[/url], [link=http://kfvzjuumpgzu.com/]kfvzjuumpgzu[/link], http://jztwimibdalp.com/

Top