ACTUEEL

Greet Prins in bestuur Nictiz

Greet Prins in bestuur Nictiz

Greet Prins treedt toe tot het bestuur van Nictiz, het expertisecentrum voor ICT in de zorg. Prins neemt de positie in die medio 2010 vacant kwam nadat Pia Dijkstra het bestuur verliet om toe te treden tot de Tweede Kamer der Staten Generaal.

Greet Prins

Greet Prins is momenteel voorzitter van de raad van bestuur van de stichting Philadelphia Zorg. Zij heeft een ruime achtergrond op het gebied van communicatie, marketing en verandermanagement, onder andere als CEO van het internationaal bekende reclamebureau Saatchi en Saatchi.

Elco Brinkman

Voorzitter van het Nictiz-bestuur Elco Brinkman heeft onlangs aangegeven zijn voorzitterschap te beëindigen wanneer hij toetreedt tot de Eerste Kamer der Staten Generaal, na de provinciale statenverkiezingen. Nictiz is inmiddels op zoek naar passende opvolger.

Bestuur Nictiz

Behalve Prins en Brinkman bestaat het bestuur van Nictiz uit Ruud Hopstaken (vice-voorzitter raad van bestuur Academisch Medisch Centrum Amsterdam), Henk Bosma (onder meer lid van de Raad voor de Volksgezondheid en Zorg en oud-commissaris van een ICT-bedrijf) en Bas van den Dungen (voorzitter raad van bestuur Kentalis).

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top