ACTUEEL

Isala overweegt poli in Raalte

Isala-klinieken in Zwolle overweegt een polikliniek te realiseren in de gemeente Raalte. In een eerste gesprek tussen Marianne Sint, bestuursvoorzitter van het Zwolse ziekenhuis, en wethouder Roger de Groot is deze intentie uitgesproken.

Poli Deventer Ziekenhuizen

De nieuwe poli moet de bestaande polikliniek van de Deventer Ziekenhuizen niet in de weg te zitten. Deze succesvolle polikliniek, gevestigd in verpleeghuis de Hartkamp in Raalte, werd al in 2003 geopend. Hier hebben kinderartsen, orthopeden, KNO-artsen, longartsen, dermatologen, gynaecologen en internisten onderdak. Patiënten kunnen er ook bloed laten prikken of röntgenfoto's laten maken.

Toenemende zorgvraag

De gemeente Raalte wil, ondanks het bestaan van de polikliniek van de Deventer Ziekenhuizen, met Isala-klinieken kijken naar de mogelijkheden. Veel inwoners van de gemeente Raalte zijn namelijk georiënteerd zijn op Zwolle. Voor de tweede poli zou toch ruimte zijn, omdat de zorgvraag toeneemt door de vergrijzing. Eind januari was al vastgesteld dat de poli's elkaar niet zouden moeten beconcurreren, maar elkaar moeten versterken. De poli's moeten fungeren als de poort naar het ziekenhuis, maar zullen nooit winstgevend worden.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

KeithLUZ

11 december 2010

If you're in a not good position and have no cash to go out from that point, you will require to take the <a href="http://bestfinance-blog.com/topics/business-loans">business loans</a>. Because it should help you unquestionably. I get term loan every single year and feel fine just because of this.

Top