ACTUEEL

Laurentius Ziekenhuis vernieuwt raad van toezicht

De raad van toezicht van het Laurentius Ziekenhuis in Roermond krijgt twee nieuwe leden in de personen van Peter Beijers en Anke Meijs. Zij volgen Wiel Stevens en Elisa Carter op.

Nevenfuncties

Beijers is vicevoorzitter Raad van Bestuur van Koninklijke Visio. Daarnaast vervult nevenfuncties als voorzitter van de raad van commissarissen Rabobank land van Cuijk en Maasduinen en voorzitter raad van toezicht van welzijnsorganisatie Radius. Beijers startte zijn loopbaan in de gezondheidszorg eind de jaren tachtig als coördinator van een regionaal overleg voor zorginstellingen in West-Brabant. Daarna was hij directeur van de instelling voor verslavingzorg Kentron en bestuurder van Sensis.

Eigen bedrijf

Meijs is voorzitter van de raad van bestuur van Adelante. Meijs is van huis uit psychiater. Als bestuurder was ze ondermeer werkzaam bij twee psychiatrische ziekenhuizen en twee algemene ziekenhuizen, de St. Anna Zorggroep in Geldrop en het Medisch Centrum Alkmaar. Meijs is nog tot 1 april voorzitter van de raad van bestuur van revalidatie en audiologisch centrum Adelante in Zuid Limburg. Daarnaast heeft zij haar eigen bedrijf voor coaching, advies en interim-management in de gezondheidszorg.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top