ACTUEEL

GOEDE ZORG? Blijf de bakens verzetten!

Jaar in jaar uit werkt u ermee: Het zorgconcept in uw organisatie. Een belangrijke, zo niet de belangrijkste speler in de tevredenheidbeleving van uw klant! Maar besteedt u er ook in die mate aandacht aan? Vaak zijn we in de woelige zorgsector bezig met het omzeilen van gevaarlijker bakens die een directe dreiging vormen. Maar is uw zorgconcept nog wel 'eigen' voor uw klanten, medewerkers en uw organisatie?Biedt u de klant en uw professional nog het beste? Biedt het voldoende continuïteit? Kijk eens om u heen en verzet de bakens. Uw zorgconcept heeft aandacht en innovatie nodig.

Durf juist nu te investeren in de zorg, met het oog op een gezonde toekomst. We zien het in zorgorganisaties steeds meer: kiezen voor een andere benadering in de zorg. Omdat niet alleen cliënten, familie en medewerkers, daar warm van worden, maar ook uw organisatie krijgt een positieve impuls. Kiezen voor een concept dat de levensinvulling van de cliënt voorop zet, leidt zonder meer tot tevredenheid onder uw cliënten en medewerkers. Het versterkt echter ook de propositie van uw organisatie. Dit gaat niet vanzelf. Daartoe moet u investeren in verandering.

Een kleurrijk palet aan concepten

We kennen inmiddels allemaal de berichten over het succes van Buurtzorg als nieuwe formule in de thuiszorg. Vele concepten staan u echter ter beschikking. Belevingsgericht werken, leefstijlgroepen, buurtzorg, presentie, het Eden Alternatief, magneetinstellingen enzovoort. Kijk om u heen en benut het gedachtegoed van deze concepten in combinatie met de eigenheid van uw organisatieconcept. Geen kopie, wel bewezen innovaties integreren in de eigenheid van uw zorgconcept en organisatie.

CC Zorgadviseurs heeft ervaring in de zorg- en welzijnssector en kan u helpen bij deze confrontatie van concepten. Het resultaat? Meer toegevoegde waarde voor uw cliënt en hogere tevredenheid van medewerkers. En dat met een zo simpel mogelijke inrichting en een financieel gezonde organisatie.

Bel Hetty Veerman, senior adviseur (0348 493 000) of kijk op www.cczorgadviseurs.nl/professionals voor meer informatie.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top