ACTUEEL

Voorzitter medische staf ADRZ stapt op

Voorzitter Ronald van den Haak van de medische staf van het Admiraal de Ruyterziekenhuis vertrekt. Hij heeft een nieuwe baan bij het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch, zo meldt dagblad PZC.

 Voorstander

Vaatchirurg Van den Haak stond binnen het ziekenhuis bekend als uitgesproken voorstander van de fusie tussen Vlissingen en Goes, aldus PZC. In 2008 waarschuwde hij in deze krant dat verder uitstel van de ziekenhuisfusie zou leiden tot een massale uitloop van artsen. Dokters zouden niet bij een klein ziekenhuis willen werken. Hij vond fusie de beste manier om in een dunbevolkt gebied kwalitatief goede zorg te blijven bieden. Van den Haak werkte sinds 2004 in het Ziekenhuis Walcheren. Van den Haak laat tegenover PZC weten om familieredenen naar Brabant terug te keren.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

4 maart 2011

Alle Brabanders naar Brabant terug, Randstedelingen naar de Randstad..
Familieomstandigheden '' aan me hoela' ; het wordt hem gewoon te heet onder de voeten.. Iedereen de die heeft meegewerkt aan de ondergang van de Zeeuwse ziekenhuizen boven de Westerschelde vertrekt immers na een paar jaar: hun doel bereikt en laat de Zeeuwen maar met de gebakken peren/rotzooi zitten.
Jammer dat ik geen Partij voor Zeeland heb gestemd: Zeeland voor de Zeeuwen en de rest (al die Brananders, denk hierbij ook aan 'onze' Br.K., en Randstedelingen op hoge functies vooral) eruit, tenzij men zich de Zeeuwse zaak echt ter harte neemt, zich aanpast, integreert en niet in bestuursfuncties terechtkomt óf zich toch echt in Zeeland en de Zeeuwen verdiept, en ook hiernaar handelt.

Top